Revüüetenduse New York, New York solistidena astuvad üles Rolf Roosalu ja Irina Haak koos tantsugrupiga Cathrine & Boys. Õhtusöögiga etendused toimuvad Merineitsi restoranis laupäeva õhtuti, teatas SOK Eesti.

„Alustame taas legendaarse meelelahutusprogrammiga,“ sõnas Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar. „Viru hotell ja varietee on aastakümneid olnud legendid Tallinn meelelahutusmaastikul. Praegune show sobib nii nostalgia otsijail kui ka nendele, kes esmakordselt varieteega tutvust teevad."

Legendaarne Viru Varietee tegutses hotellis aastatel 1972 kuni 1994. Taasalustati Sokos Hotel Virus varieteeprogrammiga 2006. aastal.
AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Hotellis on 516 hotellituba, kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, ilukeskus ja saunad. 2008. aasta maikuus täitus hotellil 36. tegutsemisaasta.

Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, kus eelmisel aastal ööbis 167 000 inimest. Ettevõttes töötab enam kui 200 inimest.

Prisma Peremarketid ja Sokos Hotel Viru on Soome kontserni SOK tütarettevõtted Eestis. SOK annab Eestis tööd pea 1000 inimesele. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb SOK ka Lätis, Leedus ja Venemaal.