Kaupluse valikus on esindatud nimekad moemärgid nagu Kenzo, Hugo Boss, Fluxa, BilliBi, Janet & Janet, Pepe Castell, Rebeca Sanver, Ekos jt. Viru Keskuses on nüüdsest kuus jalatsikauplust.

Kauplust haldava AS ABC King tegevdirektori Evelin Hiie sõnul on Nero suunatud klientidele, kes hindavad kvaliteetkaubamärke ja hubast ostukeskkonda. 

Kuuekümne ruutmeetrise müügipinnaga kaupluses on esindatud kokku üle paarikümne eri jalatsibrändi nii naistele kui meestele. Müügil on ka erinevad aksessuaarid – kotid, rahakotid, vööd jm. Nero on avatud iga päev kl 9–21. Viru keskuses avatud esindus on esimene Nero kauplus Eestis. Riias on sama kauplus esindatud ostukeskuses Galerija Centrs.

ABC King tegevdirektor Evelin Hiie lisas, et lisaks Viru Keskuse kauplusele on lähitulevikus plaanis avada veel sama kontseptsiooniga poode.

Viru keskus koondab üle 100 kaupluse, söögikoha ja teeninduse. Keskust külastab iga päev umbes 32 000 inimest. Viru keskuse 2005. aasta käive oli 1,43 miljardit krooni ning keskust külastas eelmisel aastal üle 11,2 miljoni inimese.