Rakvere Põhjakeskuse omanikfirma KOBE Investments ASi juhatuse liige Andres Rjabov avaldas veendumust, et uuest keskusest saab kogu Virumaa kaubanduse keskpunkt. „Põhjakeskuse näol saab olema tegemist piirkonna suurima ning mitmekesiseima kaubandus- ja teeninduskeskusega,“ ütles Rjabov lisades, et peale suurepärase toote- ja teenusevaliku tähendab kaupade kodule lähemale tulek virumaalastele ka märkimisväärset kokkuhoidu.
„Kvaliteetsete riiete, jalanõude, spordikaupade ning majapidamises vajaliku soetamiseks ei pea enam pealinna sõitma, kõik on Rakvere Põhjakeskuses olemas,“ lisas ta.

Uues keskuses hakkavad paiknema mitmed olulised Eestis tegutsevad jaekaubandusettevõtted ning esindatud on paljud tuntud kaubamärgid.
Põhjakeskuse suurimateks üürnikeks on hoones juba alates mai lõpust tegutsev K-Rauta ehitusmarket ning sügisest ka laia tootevalikuga Rimi hüpermarket.
Samuti tuleb keskusesse Apotheka ketti kuuluv apteek ning tervisepood.
Kodukaupade valdkonnas on keskuses peatselt esindatud kauplused Evelekt ja Novalux, aknakattekauplus Sunorek ning kliimaseadmete kauplus Planray.
Uues keskuses hakkab keemilise puhastuse teenust pakkuma Cleanhouse.

Esmakordselt Virumaal saavad Põhjakeskuses esindatud tuntud rõivakauplused nagu NewYorker, Lindex, Takko, Seppäla, Cropptown, PTA, Denim Dream, BodyAction, Levi`s, Lee & Wrangler, Street Shop ning Blend.
Pesuostud saab tulevikus teha kauplustes Triumph ja Oblicie, ehtevaliku leiab kauplustest Kamee, Aurum ja Krismer-AU.
Optikat hakkab pakkuma Eagle Vision ning ilutooteid Ideaal Kosmeetika.
Uude keskusesse on koondunud suure jalanõuvalikuga kingakauplused ABC King, Shoebox, Walking ja Jetty.
Sporditarbeid, spordi- ja vabaajariideid ning -jalatseid hakkavad Põhjakeskuses müüma Sportland, Rademar ja Weekend.
Pisiperega inimeste rõõmuks hakkavad keskuses asuma lastekauplused BabyCity ja Uno 1.

Elektroonikakaupu hakkavad keskuses müüma kauplused Euronics, Enter ja K-Arvutisalong ning foto- ja videotehnika müügile spetsialiseerunud Photopoint, autosse paigaldatavat helitehnikat aga Auto Hi-Fi kauplus.
Põhjakeskuses leiavad koha kõik Eesti mobiilsideoperaatorid ja Elion ning keskuses avab uksed piirkonna moodsaim Hansapanga kontor.
Samuti saab Põhjakeskuses esinduse kindlustusfirma IF-kindlustus.
Keskusesse tuleb ka ZooMarketi lemmikloomakauplus.

Uues keskuses saab keha kinnitada kiirsöögiketi Hesburger restoranis ja toitlustusketi Brezza esinduses, mis pakub suppe, grillroogi ning sushi’t.
Põhjakeskusest ei puudu ka juuksurisalong, solaarium ning palju muud.
Hetkel on Põhjakeskuse pindadest üürnikega kaetud 93 protsenti.

Kobe Investments AS on Eestis ja Lätis tegutsev investeeringute haldamis- ja juhtimisettevõte, mille hallatavate varade maht on üle 1,3 miljardi krooni.