Äsja käivitatud tootmisliinil plaanib Vivacolor tänavu toota kuni 600 000 liitrit silikaatvärvi. Ettevõtte logistikadirektori Aleksander Voolma sõnul läheb suurem osa sellest ekspordiks. ?Ekspordimaadeks on Soome, Rootsi, Poola, Norra, Läti, Leedu, Taani, Ukraina ja Venemaa,? loetles ta. Tallinna tehases valmivad silikaatvärvid kaubamärkide Vivacolor, Jotun, Beckers, Alcro ja Tikkurila all.

2004. aastal oli AS Vivacolori käive 171 miljonit krooni, mis on 7% rohkem kui varasemal aastal. Ettevõtte mullune puhaskasum ulatus 14,3 miljoni kroonini, 2003. aastal teenis Vivacolor kasumit 5,8 miljonit krooni.

Toodangu kogumaht ulatus eelmisel aastal 2,57 miljoni liitrini. Tänavu prognoosib ettevõte toota kokku 3,5 miljonit liitrit värvi, mis on mullusest kolmandiku võrra rohkem. 2005. aasta toodangust 20% moodustab tootmisse lisandunud silikaatvärv, ülejäänu on vesialuselised värvid.

Lisaks Vivacolori värvide tootmisele ning turustamisele müüb AS Vivacolor ka Tikkurila värve ja lakke, Hammerite?i metallivärve, Anza maalritarbeid ja SYMPHONY toonimissüsteeme.