VKG Plokk on VKG kõige noorem tütarettevõte, mis asutati oktoobris 2011. Ettevõtte tegevusalaks on ehitus poorplokkide ROCLITE tootmine. 2012. aastal taaskäivitatud tootmine annab tööd ligi 80 töötajale.

"Ettevõtte kiirel kasvuperioodil on tähtis luua kindel alus selleks, et saavutatud edu hiljem ka alles hoida. Kiire kasv suurendab töökoormust, vastutusalade mitmekesisust ja juhtimisülesannete keerukust. Loogiliseks lahenduseks sellele olukorrale on tugevdada mitte ainult töötajate ja keskastme juhtide meeskonda, vaid ka kõrgemat juhtkonda, mis tagab juhtide pideva kohaloleku igas juhtimisvaldkonnas," selgitas VKG Plokk nõukogu liige Jaanus Purga

"Võtsin rõõmuga vastu VKG ettepaneku alustada tööd huvitavas ja arenevas ettevõttes. Muutuste periood aktiivses arengufaasis ettevõttes on juhi jaoks alati põnev ning seotud suurte väljakutsetega ning tihti ka keeruliste otsustega. Annan parima osa oma teadmistest ja kogemustest teenimaks ettevõtte klientide, omanike ja meeskonna huvisid," lisas VKG Plokk uus juhatuse liige Jaak Saar.