“Kui ma saan oma varad kõik kätte, maksan abistajale 4,3 miljonit krooni,” rääkis ajalehele Meie Maa Sukles, kes ajas saarlasega kunagi suurejoonelist kinnnisvaraäri Hirvepargi elurajoonis Pärnus.

Suklese sõnul on Liblik talle võlgu kuni 20 miljonit krooni, millest enamuse on ta ärimehe väitel ehitusprojekte kallimana näidates ära kantinud. “Näiteks Pärnus arendasime elamurajooni projekti ja koos ehitusfirmaga Tesman väideti nelja maja puhul, et iga hoone maksis 17 miljonit krooni. No kurat, kui ma oleks need majad poole kallima materjali eest teinud ja sinna ka lifti pannud, poleks kuidagi maja üle 7 miljoni krooni maksnud. Iga nelja maja pealt ehitati üks maja Kuressaare golfiväljaku kõrvale. Kusjuures ka projektilahendused on Pärnus ja Kuressaare majadel samad.”

Andrus Sukles ütles, et väljapandud preemia suurus on tinglik ja väljamaksmine oleneb kättesaadavast rahast ja läbirääkimistest.

Tullio Liblik ei soovinud Suklese nõuet eile kommenteerida, öeldes vaid, et teema kohta jagab ütlusi tema palgatud advokaadibüroo Mägi Kraavi&Partnerid. Eilse tööpäeva lõpuks polnud büroo vastust saatnud.

Viimati sattusid skandaalsed ärimehed avalikkuse ette juuli alguses, kui Harju maakohus mõistis Sukleselt Libliku kasuks välja 10 000 krooni solvamise eest.