New River Valley on Volvo Trucks'i suurim tootmistehas maailmas ja sellele on omistatud standardile ISO 50001 vastav sertifikaat ja tippklassi energeetilise efektiivsuse sertifitseerimisprogrammi (Superior Energy Performance - SEP) sertifikaat, teatas Volvo.

ISO 50001 ja SEP on vastavalt rangeim rahvusvaheline standard ja USA tähtsaim sertifitseerimisprogramm energeetilise efektiivsuse pideva paranemise tagamiseks.

"SEP ja ISO 50001 sertifikaadid on suur au ja peegeldavad otseselt meie kogu organisatsiooni keskkonnakaitsele pühendumust," ütles Lars Blomberg, Volvo Trucks'i viitsepresident ja NRV montaažitehase peadirektor "Need sertifikaadid nõudsid kõrget koostööastet - kogu tehase jõupingutust. Kõigi tasandite töötajad on olnud aktiivselt kaasatud meie energiakulu vähendamise kogu protsessi."

NRV on USAs esimese ettevõttena sertifitseeritud standardile ISO 50001 vastavalt Ameerika Riikliku Standardiseerimisinstituudi (American National Standards Institute - ANSI) ASQ riikliku akrediteerimisnõukogu (National Accreditation Board - ANAB) pilootakrediteerimise alusel.

NRV on ka esimene SEP-sertifitseeritud ettevõte, kus rakendatakse standardit ISO 50001 uudse ANSI-ANAB pilootakrediteerimise raames. NRV'le omistati plaatinatasemele vastav, st kõrgeim võimalik SEP sertifikaat energeetilise efektiivsuse parandamise eest enam kui 15 protsenti kolme aasta jooksul pärast energiakulutuse baasväärtuse kehtestamist.

Need sertifikaadid aitavad NRV tehasel täiendavalt vähendada oma energeetilist intensiivsust eesmärgiga muutuda lõpuks süsinikuneutraalseks.

Olles kehtestatud USA energeetikaministeeriumi poolt, annab uus SEP sertifitseerimisprogramm võimaluse energeetilise efektiivsuse pidevaks parandamiseks. See programm on läbipaistev, riiklikult aktsepteeritud süsteem energeetilise efektiivsuse ja haldamise kontrollimiseks.

Standardite ISO 50001 ja SEP standardite taseme saavutamine on NRV uusim saavutus teel süsinikuneutraalsuse poole.

Need sertifikaadid saadi vähem kui aasta pärast seda, kui NRV sai esimeseks 32 suurettevõtte hulgast, kes osales DOE parima hoone / parima tehase programmis, mida varem tunti "Säästa energiat nüüd" LEADER programmi nime all, et täita oma 10 aasta eesmärki vähendada tooteühiku energeetilist intensiivsust 25 protsenti.

Volvo täitis programmi nõuded kümne aasta asemel ühe aastaga. Samal ajal kui sellised tehnoloogiad nagu hoonete automatiseerimissüsteemid, päikeseküttega soojaveeboilerid ja infrapunaboilerid aitasid NRV'l saavutada energiakulu vähenemist, tulid paljud energiasäästuideed ka töötajatelt endalt.

"Õnnitleme kõiki NRV töötajaid nende rohke panuse eest, et aidata saavutada neid tippklassi energianäitajaid," ütles Volvo Trucks'i Põhja-Ameerika Müügi- ja Turustuse president Ron Huibers. "Säästlik, energiale keskendunud töökultuur ja täielik pühendumus NRV süsinikuneutraalsuse initsiatiivile on ilmsed tänu nende kahe riikliku sertifikaadi saamisele."

"NRV suured jõupingutused energiakulu vähendamisel on leidnud elavat vastukaja ka meie tehast külastavate klientide hulgas. Kliendid teavad, et Volvo veoautod on kütusesäästlikud ja näevad, kuidas hoolitsus keskkonna eest on põimunud Volvo kogu töökultuuri ja tootmisprotsessiga," ütles Huibers.