@@@

Pensioniealine Eesti Täieõigusline Wabariik peab weebruaris oma 80. sünnipäewa. Juubelilehekülg wõrgus juba lahti (ew80.www.ee). Säält seest wõib leida Eesti Wabariigi kroonikat, rahwussübolid, pidustustuste ajakawa ja hulga projekta. Muuhulgas annab lehekülg teadust, et palju raamatuid tuleb trükikojast juubeliks wälja ning et jäämurdja Suur Tõll säätakse liikumiskorda.

@@@

Telepaati ujutada kavatsev reklaamiagentuur Zoom esitleb veebis lihtsat võimalust lühisõnumite saatmiseks Eesti Mobiiltelefoni võrgus olevatele telefonidele (www.zoom.ee/sms). Päris tulus abivahend neile, kes teate meilitsi saatmist ära ei viitsi õppida.

@@@

Tudengit ja õppurit abistab sina-mulle-mina-sulle põhimõttel toimiv Aabits (www.soldigit.com/~henri). Hulk kõikvõimalikke kursusetöid ja referaate üsna vabalt saadaval. Vajamineva materjali saab hankida kahel viisil, kas vahetades mõne oma koolitöö vajamineva töö vastu või tasudes sümboolset materjalide kasutusmaksu. õppejõududel jälle põhjust internetti kiruda.

@@@

Hiina Raffavab(a)ri(i)k kah võrgus. Eesti omas. Hiina minisõnastik (www.va.ttu.ee/~aigar/china.html) pakub kerge buketi igapäevaseid hiina tarbeväljendid, nagu näiteks "Ai Bang Mai Ne" ("Ma lõin ennast vastu kohvilauda ära") ja "Wai Hang Mi" ("Ma ei ole surmanuhtlust ära teeninud").

@@@

Algajale jututoalisele on võrku üles riputet jututubades tihti kasutatavad väljendid (www.online.ee/~bert/sonastik.htm). Abx ikka.

@@@

Võrgukoht www.teleport.ee/~tannus/e/ pakub võimalust saata sõbrale elektrooniline suur või väike E. Pääle saatmist uurige järgi, millises seisus saadetud e parasjagu on. üllatus esmakordsel kasutamisel tagatud.

@@@

Klubi Hollywood (www.club-hollywood.ee) on tekkinud ka küberruumi. Leheküljel klubiürituste programm, uudised, jutukas, piletite loosimine ja kõik muu korralikule klubilisele eluks vajalik.

@@@

Tartu kuumemaid kõrtse Zavood (www.halo.ee/zavood) on võrgus. Sisu tavaline: hinnakirjad ja üritused.

@@@

Veebi on jõudnud üks lahedamaid Eesti muuseume, Tartu Mänguasjamuuseum (www.mm.ee). Võrgukoht annab muuhulgas teada mänguasjamuuseumis toimunud näituste ja ürituste kava ning muud huvitavat. Kena oleks, kui saaks teada ka sellest, mis muuseumis edasi toimub.

@@@

Arvutipoest PC Kaubamaja (www.pckaubamaja.ee) saab nüüd arvutusmasina, tarvikud ja softi soetada veebi kaudu tellides. Tase.

@@@

Jõulud hakkavad tasapidi Eesti internetti jõudma. Esimesena reageeris saabuvatele jõuludele Meediamaa, kelle elektronpostkaartide valikusse (www.ee/ekaart) on saabunud esimesed jõulukaardid.

ALBERT URGENT