Laululava antakse rendile eesmärgiga arendada spordi, meelelahutus- ja heategevusürituste korraldamist ning nendega kaasnevate teenuste osutamist, teatas Võru linnavalitsus.

Tulevane rentnik peab konkursil osalemiseks esitama oma nägemuse laululaval töö käivitamise kohta. Samuti seab Võru linn rentnikule terve rea tingimusi, mille kohaselt peab näiteks rentnik võimaldama kasutada laululava aastas nelja linna ja maakondliku kultuurürituste läbiviimiseks renditasu nõudmata. Samuti tuleb kooskõlastada tegevus Võru folkloorifestivali toimumise ajal.

Omal ajal Võru maavalitsuse poolt koostatud kontseptsiooni ja tellitud projekti alusel ehitatud laululava taasavati 1999. aastal ning selle rajamine läks maksma 12 miljonit krooni. Laululaval on pealtvaatajatele 4400 istekohta ja 3000 lauljakohta. Lisaks on kahekorruselises hoones kasulikku pinda kokku 536,9 ruutmeetrit, kohvikus asub 80 kohta ning majutust saab pakkuda 36 inimesele.

Konkursil osalemiseks tuleb rendipakkumine ja nägemus laululaval töö käivitamise kohta esitada kinnises ümbrikus märkega “Laululava” hiljemalt 29. märtsil kella 16 Võru linnavalitsusele.