Kolme kuuga on hinnanguliselt lisandunud ligi 1000 kasutajat.

EMT infojuhi Kaja Pino sõnul oli EMT võrgus novembri alguses ligi 2000 WAP-teenuste kasutajat.

Pino sõnul toetab WAP-i kasutajate arvu kasvu uute WAP-il põhinevate teenuste lisandumine. "Positiivselt on mõjunud seegi, et WAP-telefonide tarneprobleemid on lahenenud," lisas ta.

Radiolinja Eesti (RLE) suhtekorraldaja Helena Lõhmus märkis, et testplatvormil on RLE WAP-teenust katsetamas üle 100 kliendi.

Lõhmus lisas, et RLE plaanib WAP-teenuse turule tuua järgmise aasta esimesel poolaastal.

Q-GSM-i suhtekorraldaja Jaana Adusoni sõnul on WAP-teenuste kasutajaid suvest alates juurde tulnud 200 ringis. Juba augustis oli neid samuti ligi paarsada.

"Kasutajate hulga suurenemine sõltub eeskätt tootjate poolt pakutavatest telefonidest ja sisuteenustest," rääkis Aduson.

Tema sõnul on WAP-teenust toetavad telefonid endiselt suhteliselt kallid. Erinevate sisuteenuste pakkujad aga alles tegelevad kasutaja jaoks väärtuslike teenuste arendamisega.

Hansapanga suhtekorraldusjuhi Ando Noormetsa sõnul on Hansapanga WAP-teenuse kasutajaks registreerunud 3500 klienti.

Noormets tõdes, et osa neist võivad olla passiivsed, kes on küll registreerunud, kuid WAP-teenust reaalselt ei kasuta.

Ühispank oma WAP-teenuse kasutajaid ei loenda. Suuruselt kolmas kommertspank Optiva Pank praegu WAP-teenuse arendamisse ei investeeri, kuna ei näe turul selle teenuse järgi erilist nõudlust.

Teise seas on kodulehe WAP-versiooni avanud interneti personaliotsingufirma CV-Online ja kiirkullerposti firma DHL.

Esimese linnana tõi oma kodulinna uudised WAP-versiooni Viljandi, samuti leiab sealt ajalehe Sakala uudised.

WAP-telefonidest on müüa näiteks Nokialt 7110 ja 6210, Ericssonilt R320, R380, A2618 ja T20, Siemensilt C 35 ja S 35, Motorola-lt V.2288, T.2288, Timeport (WAP-iga), Alcatelilt One Touch View DB.