Water Ser Gruppi kuuluvad ettevõtted võitsid Matsalu alamvesikonnas teostavate tööde kolmanda etapi kümne osa elluviimiseks korraldatud konkursil kolme osa teostamise õiguse, teatas ettevõte.

Water Ser Ehitusjuhtimine OÜ juhi Andres Pürgi sõnul on Water Ser tulemusega ülimalt rahul.

“Matsalu projekti osadele, mille lepinguid pole veel sõlmitud, korraldab tellija Haapsalu Veevärk AS tõenäoliselt lähiajal uue hanke vähendatud mahtudega. Loodame ka neist hangetest oma osa võtta,” ütles Pürg.

Tänaseks on Water Seriga sõlmitud kolm lepingut. Matsalu projekti III etapi 3. osa ehitust juhib WS Lõuna-Eesti, 4. ja 10 osa juhib Water Ser Ehitusjuhtimine koostöös Soome ettevõtja Preseco Oy-ga.

Sõlmitud lepingute kogusumma on 24,4 miljonit krooni ning neid rahastatakse projektis osalevate omavalitsuste, SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse ja Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi poolt.

1991. aastal loodud AS-ist Water Ser on tänaseks kujunenud Water Ser Group OÜ, mis lisaks Eesti, Läti ja Leedu esindustele hõlmab ka ettevõtteid OÜ Water Ser No-Dig ja OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine. Gruppi kuuluvate ettevõtete peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus.