Webmedia Grupi möödunud aasta kasum oli üle 15 miljoni krooni. Töötajate arv kogu grupis kasvas 149-lt inimeselt 250-le, teatas grupp.

„Webmedia Eesti kui meie lipulaev tootis eelmisel aastal stabiilselt kasumit ning kogu ülejäänud grupp oli planeeritult nullis. Uutel turgudel tegelesime ettevõtete käimalükkamise ning edasiseks arenguks vundamendi loomisega – töötajate värbamine, juhtkonna käimajooksmine, kliendibaasi loomine jms,” ütles Webmedia Grupi juhatuse esimees Priit Alamäe. „Me oleme uhked selle üle, et Webmedia on esimene Eesti ettevõte, millel õnnestus ületada tarkvaraarenduse käibes 100 miljoni piir. Juba praegu näeme, et 2007. aasta tuleb veel parem ja see annab usku, et kaks aastat tagasi valitud Euroopasse laienemise ning industrialiseeritud tarkvaraarenduse ülesehitamise strateegia on olnud õige valik.”



Webmedia Eesti juhatuse esimehe Taavi Kotka sõnul kasvas 2006. aasta käive 68% ning kasum 73%, töötajate arv Eesti kontorites suurenes möödunud aastal 126lt inimeselt 177le inimesele. „Webmedia turuosa Eestis kasvas veelgi ja ettevõte on jätkuvalt ca kaks korda suurem kui turuosalt järgmised Eesti tarkvaraarendusettevõtted. Jätkub trend, et ekspordi osakaal ettevõtte käibest üha suureneb ning et ekspordiklientideks on peamiselt Põhjamaade TOP 100 hulka kuuluvad rahvusvahelised ettevõtted.”