"Eestis teenivad IT-tipud ja talendid isegi rohkem kui Soomes või USAs, mis tähendab, et nende elu on rahaliselt kindlustatud ja muretu, mis tähendab aga seda, et neid inimesi vaid rahaga kinni ei hoia ettevõttes," sõnas Alamäe.

"Headele inimestele on tarvis pidevalt pakkuda motivatsiooni ja võimalust arenemiseks. Me anname Webmedias viis aastat töötanud inimestele kuldse seinaplaadi ning kümme aastat töötanud inimestele plaatinumist seinaplaadi. Kontoris on meil üks sein neid plaate täis. Tähendab siis see seda, et me oleme suutnud ettevõttena ka nii palju areneda, et inimestel on motivatsioon meil edasi töötada," sõnas Alamäe.

Alamäe lisas, et kuna Eesti on väike ning tipp on selliste arendustööde teostamine, millele tekib miljon kasutajat, peab vaatama väljapoole, et areneda ning pakkuda töötajatele motivatsiooni.

"Me täna allkirjastasime lepingu e-riigi ühe tähtsaime tehnoloogia loomiseks riigis, kus on 150 miljonit elanikku. Nii me motiveerime iseennast ja oma töötajaid," sõnas Alamäe.