„Webmedial oli teistsugune kasvustrateegia ning osalusest loobumine tuli nende initsiatiivil. Uus põhiinvestor on USAs Bostonis asuv riskikapitalifirma Bain Capital Ventures. Webmedia müüs kogu oma osaluse Zeroturnaroundis,“ selgitas idufirma tegevjuht David Booth ajalehele Äripäev.

Booth lisas, et samuti on Zeroturnaroundis osalus viiel oma firma töötajal, kuid nemad ei müünud kõiki oma aktsiaid, vaid väga väikese osa. Aktsionäride hulgas on ka Booth ise, kuid oma aktsiapaki muutust ei soostunud ta kommenteerima.

Booth märkis, et Bain Capital Ventures on töötanud paljude teiste tarkvarafirmadega ning on seotud firmaga dynaTrace Software. "Me loodame dynaTrace Software’i kogemusest õppida ning jõuda nende abil USAs kaugemale. Nemad ostsid hulga aktsiaid, kuid mõned aktsiad omandasid ka mitmed USA äriinglid nii ida- kui ka läänerannikult." Tegevjuhi sõnul on uute investorite kaasamisel oluline teadmiste hankimine ning plaan võimsamalt USAs laieneda.

Ühtki täpset numbrit nimetamata ütles Booth, et firma investorite vahetuse tehingus liikusid mitmed miljonid dollarid. Zeroturnaround tegeleb Java programmeerimisplatvormi JRebel müümisega.