Lisaks Sven Azojanile teeb igal teisipäeval ilmuvas kokasaates kaasa ka lastele tuntud tegelaskuju Jänku-Juss. Selle nädala kokasaates õpetatakse lastele, kuidas valmistada 5 minutiga lihtne isadepäeva tort, teatas Wõro.

Edasistes saadetes lastele õpetatavate toitude retseptid valitakse välja Lastekas.ee-s toimuva retseptivõistluse käigus.

Wõro turundusjuht Rene Kiisi sõnul tekkis idee lastele suunatud kokasaate tänavu sügisel, kui koostöös Lastekas.ee-ga tuldi välja uue tootesarjaga, mis on suunatud spetsiaalselt lastele.

„Tarbijate suur huvi lastetoodete vastu tekitas soovi selle sihtrühmaga tihedamalt suhelda ning teada saada, millised on laste endi eelistused oma toidulaua osas. Saades lastelt nende endi poolt kokku pandud retsepte, saame rohkem aimu ka sellest, milliseid toite lapsed tegelikult süüa sooviks,” lisas Kiis.

Azojani arvates peaks laste huvi söögitegemise vastu juba varases eas toetama ja innustama.„Lapsed on väga loovad ning suudavad ka väga lihtsatest komponentidest huvitavaid toite välja mõelda. Kui nende huvi söögitegemise vastu noores eas innustada, siis on suur tõenäosus, et nad ka tulevikus köögitoimetustesse loovalt ja positiivselt suhtuvad,” rääkis Azojan.

Azojani sõnul seisnevad ka Lastekas.ee kokasaated just lihtsate, lastele jõukohaste roogade valmistamise õpetamises.