27.10.2010, 15:47
Rakvere valmistab jõuluks üle 500 tonni verivorsti
FOTO:
Rakvere Lihakombinaat kavatseb tänavu oktoobrist detsembrini valmistada 555 000 kilo verivorsti ja 263 000 tonni liha.
Verivorstide tootmismaht kasvab ettevõtte prognooside kohaselt mullusega võrreldes 16 protsenti ja küpsetatud lihadel 18 protsenti.
Talvehoojaks on kombinaadil kümme uut toodet.
Turundusdirektori Liina Jaansoni sõnul on selle aasta talvehooaja trendideks kodused maitsed ja looduslikud maitseained ning lisandid. Ta tõi näiteks, et uued küpsetatud talvepraed on maitsestatud looduslike ürtide, metsaseente, mustikate, sibula ja kadakamarjadega.
Rakvere Lihakombinaadi turuosa moodustab hinnanguliselt kolmandiku kogu Eesti lihatoodete turust.