Pooled sõlmisid eksklusiivse kokkuleppe kindlustustoodete müügiks , mis on kooskõlas Eesti ja Euroopa Liidu konkurentsiseadustega. Alates 16. maist 2011 saavad SEB laenu- ja liisingukliendid RSAlt pangatootega kaasneva kindlustuspakkumuse. Teised SEB kliendid saavad kindlustustooteid osta SEB veebilehe või kontorivõrgu kaudu. Koostöös SEBga pakutavad RSA tooted on järgmised: kasko- ja liikluskindlustus, kodu- ning reisikindlustus ning ärivara kindlustus.

„Kokkulepe viib RSA Eesti viie suurima kindlustusfirma sekka,“ ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp pressiteate vahendusel. “RSA on olnud majanduslanguse ajal kõige kiiremini kasvav uus tulija Eesti kindlustusturul ning me tahame hoogu säilitada. Kliendirahulolu on meile oluline: meie ulatuslik kindlustuskaitse ning turul suundanäitav kahjukäsitlus on selle kinnituseks. Seda lisaks innovaatilistele lahendustele, mida Eestis pakume – mille heaks näiteks on paberivaba kahjukäsitlus.“

SEB Panga juhatuse esimees Riho Unt ütles, et mõlemad ettevõtted on Eesti turul võtnud suuna suurepärasele klienditeenindusele ning innovatsioonile. „SEB tahab igas valdkonnas pakkuda parimat finantsteenust ning seetõttu otsustasime kaasata varakindlustuses professionaalse partneri. Meie koostöös ühendatakse SEB ja RSA tugevad küljed, tuginedes kindlustusettevõtte globaalsele haardele ja innovaatilisele oskusteabele ning SEB tugevale positsioonile finantssektoris,“ lisas Unt.

Koostöölepe võimaldab pakkuda klientidele valikut uusi ja uuendatud kindlustuspakkumisi - laia kindlustuskaitse, usaldusväärse ja efektiivse kahjukäsitluse ning mõistlike hindadega. Seejuures ei ole SEB klientide valikuvabadus piiratud RSA pakkumisega. Koostöö ei mõjuta kehtivaid kindlustuslepinguid.

Elukindlustustooteid pakub SEB klientidele endiselt SEB Elu- ja Pensionikindlustus ning laenumakse kindlustust koostöös pangaga Genworth. Koostöölepinguga hakkab pank tegema ettevalmistusi SEB Kindlustusmaakleri tegevuse lõpetamiseks ning personalile pakutakse uut ametikohta RSAs. Osapooled on koostööst teavitanud asjassepuutuvaid ametkondi.