Järgneb intervjuu Eestis üliedukate restoranide kureerimisega tegeleva Sparkling Groupi ühe omaniku Kalev Tanneriga:

Milline on see retsept, kuidas "valmistada" restorani, mis oleks tippude tipp? Kuidas teha seda iga restoraniga?

Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka klientide armastus. (A.H.Tammsaare)

Keda peab Sparkling oma suurimaks konkurendiks ning köögiks millele alati alt üles vaadatakse?

Konkurendid on suuremal ja vähemal määral kõik restoranid. Me ei alahinda ühtegi konkurenti ega kööki.

Mind natukene üllatas La Bottega nii vinge edu, kuid siis mõtlesin neile kordadele, kui seal olen einetanud ning minu üllatus kadus kiirelt. Millest tuleneb kohvikute ja bistroode, bottegade edu meie toitlustusturul?

LaBottega on oma avamisest alates ehk 2 aastat järjest 3 kohal olnud, mis näitab et inimestele meeldivad lihtsad Itaalia maitsed. Selliste söögikohtade edu on Eesti aja märk, kus osad inimesed sageli eelistavad toitu lihtsamat ja taskukohasemat toitu.

Kuidas on viimase aastaga ehk viimaste 50 valikust 2010. aastal Tallinna restomaastik muutunud?

Suuresti on esi kümme sama nagu eelmine aastal. Kõik uued avatud kohad on lihtsamad nii toidu kui sisekujunduse poolest. Loomulikult on uued kohad inimestel värskelt meeles kuna emotsioonid on värsked. Samas valiti parimaks restoraniks Chedi, mis pakub aasiapärast toitu. Selle juures on huvitav fakt, et Soome parimaks pärjati restoran Farang, mis samuti pakub aasiapärast toitu ja kellega Chedi on tihedat koostööd teinud läbi kokkade vahetuse ja ühiste õhtusöökide.

Mis on Sparkling Groupi järgmine restoran?

Oleme avamas uudset Kohvikut & Deli koostöös Imre Kosega. Ideid on teisigi ja tööd selles vallas käivad iga päev.