Minski rong hakkab sõitma alates 3. juunist Minskist Tallinna. Rong hakkab väljuma Minskist esmaspäeviti ja reedeti kell 11.33 kohaliku aja järgi ning jõuab Tallinnasse järgmisel päeval kell 6.13. Tallinnast Minskisse väljub rong teisipäeviti ja laupäeviti kell 10.18 ja jõuab Minskisse järgmisel hommikul kell 5.05.

Rong pidi algul saama ka kaks ümberhaagitavat vagunit, mis pidid sõitma teise rongi koosseisus Minskist edasi Kiievini, kuid sellest kavast esialgu loobuti. EVR Ekspress ASi juhatuse liige Anti Selge ütles ETAle, et Ukraina raudtee püüdleb siiski selle poole, et Kiievisse suunduvad vagunid kasutusele võtta.

Minski rongi koosseis on Valgevene päriolu, EVR Ekspressi vedur veab rongi Eesti piirist alates ja kuni selleni. Selge sõnul nõustus EVR Ekspress vastavalt varasemale riikidevahelisele kokkuleppele hakkama Minski rongi operaatoriks, kuid esimeste kuude kahjumi korral loobub ettevõtmisest.

Balti jaama piletiinfo andmetel on Minski rongile Tallinnast juba pisut pileteid ostetud. Minski rongi koosseisus on üks istevagun, kaks kupeevagunit ja kaks platskaartvagunit. Istevaguni piletihind on 296 krooni ühe otsa eest, platskaardipilet 390 krooni ja kupeepilet 610 krooni.

Tallinna-Peterburi rong hakkab käima alates 2. juunist väljumisega Tallinnast paariskuupäevadel ja väljumisega Peterburist paaritutel kuupäevadel. Tallinnast hakkab rong väljuma kell 22.41 ja jõuab Peterburi kell 8.24. Peterburist Tallinna väljub rong kell 13.35 ja jõuab Tallinna kell 21.49. Eelmüügist on Peterburi rongile ostetud päris palju pileteid.

Anti Selge ütles, et eelmisel sügisel ärajäetud Peterburi reiside põhjus oli lisaks Vene vagunitest ilmajäämisele ka bussipiletitega võrreldes kõrge rongipileti hind. Nüüd lisatud istevagunite piletihind on 220 krooni ühe otsa eest, bussipileti hind Peterburi on 185 krooni. Sõiduaeg on enam-vähem võrdselt üheksa tundi. Peterburi rongi kupeepilet maksab 389 krooni ühe otsa eest.