Samuti tutvustatakse täiendavaid võimalusi kasutatud autode liisimiseks. Liisingulepingute sõlmimiseks on avatud Hansa Liisingu Sepa kontor, teatas Hansaliising.

Hansa Liising tutvustab tartlaste seas populaarsel Raadi autoturul kasutatud autode uut liisinguvõimalust - auto väikeliisingut, mille esmane sissemakse algab 10 000 kroonist ning mille puhul pole kaskokindlustus nõutav. Märtsi algul käivitatud väikeliising on mõeldud kuni 100 000 krooni maksvate autode ostmiseks. Hansa Liisingu auto väikeliisingu müügijuhi Valdeko Kübarsepa sõnul on Tartus korraldatav Raadi autoturg populaarne ja varasematel kordadel on huvi erinevate liisinguvõimaluste tingimuste vastu olnud suur. “Kohapeal on inimestel rohkem aega ja ka tähelepanu, et erinevate võimaluste seast omale sobivaim leida ning ühe korraga kõik autoostuga seonduv korda ajada,” peab Kübarsepp osalemist autoturul oluliseks. Valdeko Kübarsepa sõnul levib ka Eestis üha enam trend soetada perele teine auto ning paljud teevad seda, kasutadest just väikeliisingut. “Väikeliising on paljudele jõukohane, sest nõutakse vaid 10 000 kroonist omafinantseeringut ja klient ei pea tegema kaskokindlustust,” ütles Kübarsepp. Ta lisas, et paljud autoostjad otsustavad siiski kaskokindlustuse sõlmida, et tagada endale kindlustunne.

Hansa Liisingu eksperdid asuvad Raadi autoturul värava kõrval ning annavad soovijaile nõu laupäeval kella 8-14. Samuti saab osaleda Hansa Liisingu korraldatavas mudelautode võidusõidus ning fotoloosis. Fotoloosis osalemiseks tuleb teha koos Hansa Liisingu autoga pilt, loosiõnne korral võib võita tasuta kütust.

Laupäeval on erandkorras avatud ka Tartu ARK juures asuv Hansa Liisingu Sepa kontor, mis võimaldab sõlmida liisingulepingu ning saada kõik autoostuga seonduv korda ühe päevaga. „Autoturul saab pärast taotluse täitmist kohe teada vastuse liisingutingimuste kohta. Edasi saab vormistada lepingu ja teha esimese sissemakse Sepa tänava kontoris, seejärel kõrval asuvas ARKis auto tehnilise passi ümber vormistada,” rääkis Kübarsepp autoostu kiiruse kohta.

Raadi autoturg on lahti 26. mail kella 8-14.

Hansa Liising Eesti on Eesti suurim liisingufirma, mille turuosa sõiduautode liisingus on 55%.