Port Arturite ja kontserdimaja vahele kerkib sügisel avatav ligi 8000 ruutmeetrise pinnaga uus Pärnu Keskus, kirjutab Pärnu Postimees.
Kaubanduskeskuse ehitamiseks ühendasid jõud Rein Kõgele, Toomas Õunapile ja Suurbritannia ning Iirimaa investoritele kuuluv OÜ Aida Partnerid ning Margus Kangurile, Aare Partsile, Andres Sutile, Ingmar Saksingule ja Jaan Lepale kuuluv OÜ Neli Investorit.
Suvel hakkab OÜ Neli Investorit kontserdimaja kõrvale veel üht maja ehitama, mis kavatsetakse valmis saada 2009. aasta oktoobriks.
Kui Pärnu Keskus lõplikult valmib, moodustub kontserdimaja ja Port Arturite vahel kaubanduskeskus, mis koosneb Nelja Investori kaheksakorruselise maja esimesest neljast korrusest, praegu ehitatava Aida Partnerite maja esimesest neljast korrusest ja parkimismajast.
Majad on omavahel ühendatud üle Aida tänava ulatuvate klaasgaleriide kaudu.
Hoonete ülemistele korrustele rajatakse bürood ja korterid.
Kaubanduskeskuse opereerimiseks moodustasid Aida Partnerid ja Neli Investorit aprilli alguses PK Juhtimise OÜ ja palkasid selle juhatajaks tallinlase Indrek Peedo, kirjutab Pärnu Postimees.
Pärnu keskusesse investeeritava summa suurus ulatub kuni 600 miljoni kroonini. 
Teadaolevate rentnikute hulka kuuluvad Rahva Raamat, Norman Optika ja Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluva OÜ TKM Beauty kauplus I.L.U.
Järgneva kolme-nelja aasta jooksul on OÜ TKM Beauty’l plaanid Baltimaades avada kokku kuni 15 kauplust.