Eurolines Baltic jätkas esimeses kvartalis kahe erineva teeninduskontseptsiooni pakkumist, teatas ettevõte.
Prioriteetseks tootesuunaks on tõusnud Lux Express liinid, mis on suunatud eeskätt tööeesmärgil reisivatele sõitjatele ja pakuvad lisaks transpordile erinevaid lisamugavusi.
Kõigil peamistel suundadel pakkus ettevõte ka Eurolines Standard toodet, mis on mõeldud eeskätt madalat hinda väärtustavatele klientidele.

Eriti tugevat kasvu näitasid Lux Express liinid, kus reisijate arv suurenes 80 protsenti ja jõudis 22 000 reisijani.
Liinide lõikes oli suurim reisijate arvu kasv seotud eelmisel aastal avatud liinidega Läti ja Leedu suurlinnade vahel, samas on reisijate arv kasvanud kõikidel peamistel liinidel.
Tallinn – Riia liinil kasvas reisijate arv eelmise aastaga võrreldes kuus protsenti, Tallinn – St. Peterburgi liinil viis protsenti.
Vedude maht kasvas esimeses kvartalis 2008. aastaga võrreldes kokku 26 protsenti, tulu kilomeetri kohta suurenes üheksa protsenti.
„Üha süvenev majanduslangus kõigil meie peamistel turgudel tundub seni avaldavat positiivset mõju nõudlusele rahvusvahelise bussitranspordi sektoris,“ kommenteeris Hannes Saarpuu, Eurolines Balticu juhatuse esimees.
„Senisest suurem tähelepanu kuludele ja üldisele tegevuse efektiivsusele on tõstnud esile kvaliteetse bussitranspordi eelised – võimaluse kasutada reisimiseks kuluvat aega kasulikult ja hoida kokku kulusid,“ lisas Saarpuu.
Eurolines Baltic kaubamärgi all tegelevad rahvusvaheliste regulaarbussiliinide opereerimisega MootorReisi AS ja selle tütarettevõtted.
1993. aastal asutatud MootorReisi AS on arenenud üheks juhtivaks rahvusvaheliste bussiliinide vedusid teostavaks ettevõtteks Baltikumis.
Peasindused koos opereerimisbaasi ja müügivõrguga asuvad Tallinnas, Riias, Vilniuses, Klaipedas ja St Peterburgis. Ettevõttel on ligi 50 kaasaegset turismibussi.