"Praeguse seisuga üürime välja 1000 ruutmeetrit. Meil on Tallinnas kaks pinda, tõime teisest kohast osa inimesi tagasi peamajja," kommenteeris SEB panga haldusjuht Leho Lugna ja lisas, et tegemist on siiski töötajate ümberpaigutamise, mitte töötajate arvu vähendamisega, kirjutab Äripäev.

"Meie uus kontorisüsteem muutus kabinet-tüüpi kontorist avatud kontoriks. Kasutame ruumi efektiivsemalt," märkis panga kommunikatsioonijuht Silver Vohu ja lisas, et uus rentnik on pangal ka juba olemas, kuid nime ei saa avalikustada, sest leping on veel allkirjastamata. Haldusjuhi sõnul teeb pank iga päev tööd selle nimel, et efektiivsust suurendada.

Ka Swedbank on asunud kulutusi piirama. "Sellel aastal oleme kokku hoidnud peamiselt halduskuludelt, varasematel aastatel alustatud kokkuhoid annab suurimat mõju just sel aastal. Lisaks on meie IT-kulud veidi väiksemad tulenevalt suurest eurole ülemineku kulust eelmisel aastal," märkis panga kommunikatsioonijuht Mart Siilivask. "Meie töötajate arv vähenes rohkem aastatel 2008-2010, ca 30%. Samuti oleme samas ajavahemikus teinud korrektsioone nii kontorite arvus kui ka tagatoa kasutatavas tööpinnas," seletas Siilivask.