Lux Express Eesti osutus Lux Express Grupi kõige kasumlikumaks ettevõtteks, kasvatades kasumit võrreldes eelneva aastaga üle 43 000 euro ehk ligemale 12% võrra. Positiivselt lõpetasid 2011. aasta ka Lux Express Leedu ja Venemaal tegutsev ZAO Eurolains, vaid Lux Express Läti jäi viimase kaheteistkümne kuu lõikes kahjumisse, teatas Lux Express Grupp.

"2011 oli Lux Express Grupile hea aasta. Suutsime kasvatada märkimisväärselt oma tulu, reisijate arvu ja kasumit ning laiendasime oma tegevust olulise tähtsusega turgudel nagu Poola ja St. Peterburi regioon. Alustasime ka mitmeid strateegilisi arendusprojekte, millest saame rääkida juba lähikuudel," ütles Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu.

"Üle ootuste edukaks on kujunenud 2011. aasta alguses käivitatud Riia-Tartu-Peterburi liin, mis on tõusnud grupi liinide seas käibe poolest Tallinn-Peterburi liini järel teisele kohale. Rõõmu teeb ka see, et pärast mitut rasket aastat on lõpuks õnnestumas läbimurre Leedu turul, kus jõudsime aasta lõpuks korraliku kasumini," lisas mees.

Möödunud aastal kasutas Lux Express Grupi teenuseid üle 575 000 reisija, mis 2010. aastaga võrreldes tähendas reisijate arvu kasvu pea 29% võrra ning Tallinn - St. Peterburg liinil kasvas reisijate arv võrreldes eelneva aastaga 28%, Riia – St. Peterburg liinil 70%.

"2011. aastal keskendusime peamiselt Simple Express tootekontseptsiooni laiendamisele ja edasiarendamisele uutele turgudele. Aasta jooksul lisandus meie bussiparki seitse uut Simple Express bussi nii Venemaal, Leedus kui Lätis," kommenteeris investeeringuid Grupi juht Hannes Saarpuu.