Tallinna keskmine korteri ruutmeeter maksis juunis 1108 eurot. Võrreldes maikuuga kallinesid korterid Tallinnas 0,2 protsenti ning aastaga 7,5 protsenti, vahendas kinnisvarafirma.

Järgneb Ober-Haus´i kommentaar Baltikumi pealinnade korterihindadele:

Tallinnas tõusis juunis võrreldes maiga keskmine korteri ruutmeetri hind 0,2 protsenti, 1108-le eurole. Võrreldes eelmise aasta juuniga oli käesoleva aasta juunis Tallinna keskmine korteri pinnaühiku hind 7,5% kõrgem.Käesoleva aasta esimesel poolaastal on turg olnud aktiivne, korterite ostu-müügitehinguid tehti 31% rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil.

Riias tõusis keskmine ruutmeetri hind juunis 0,3% 988-le eurole ruutmeetri kohta. Kõige aktiivsemad välismaalastest kliendid on Venemaalt ja teistest SRÜ riikidest. Viimase 12 kuuga on keskmine ruutmeetri hind tõusnud 4,9%. Võrreldes hindade tipuga 2007-l aasta mais on aga hinnad keskmiselt 57,5% madalamad.

Vilniuses võrreldes maiga hinnamuuutust ei toimunud, keskmine ruutmeetri hind oli sama – 1196 eurot. Aasta alguse suured tehingute kasvunumbrid on nüüd langusele pöördunud. Viimase aastaga on keskmine ruutmeetri hind Vilniuses langenud 1.0% 1196-le eurole.