Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Triin Lõokese sõnul võimaldab tehnoloogiline uuendus tuua poelettidele hulgaliselt uusi mugavustooteid, mille saadavus oli varem piiratud või puudus sootuks, teatas Rakvere.

“Hakkame pakkuma perenaistele 9 erinevat rupsi sea- ja veiselihast, mis on jahutatud, pakendatud mugavalt avatavasse karpi ning paraja kogusega,” ütles Lõoke.

Ta tõi näite, et tõenäoliselt saab hitt-toodeteks sea- või noorveise maksastrooganov, millest on kodus mugav valmistada maksakastet või teha vormiroogasid. Uus rupside pakendamise liin võimaldab jahutatud tooted (keel, maks, neerud, süda jmt) tuua lettidele mugavas koguses 300 grammist kuni ühe kiloni, samuti annab kvaliteetne tootepakend võimaluse säilitada toodete kõik head omadused kogu müügiprotsessi vältel.

Lõoke lisas, et rupsid tulevad müügile nii jahutatud kui külmutatud kujul.

Uus pihviliin võimaldab Rakverel tootma hakata hakklihast paneeritud tooteid, mida varasemalt sortimendis polnud.

“Ootame müügiedu paneeritud hakkpihvidele ja -kroketitele, mis on eelküpsetatud ning sobivad söömiseks nii külmalt kui soojalt. Sealihast tooted on vähendatud soolasisaldusega, ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikku lõhna- ja maitsetugevdajat.”

Lõoke lisas, et paneeritud hakktoodete müügiga soovitakse kasvatada oma turuliidri positsiooni nimetatud segmendis, Rakverele kuulub hinnanguliselt 40% hakktoodete turumahust.