Oma igapäevases tegevuses on Vetevool lähtunud lihtsast põhimõttest: "Inimene, kes tahab - leiab võimaluse. Inimene, kes ei taha - leiab põhjuse." Nii on ta alati leidnud võimaluse, kuidas oma äri edasi arendada, samas kui vanasti võimekad, oskusteabega ja töötajatega kooperatiivid ja sovhoosid on tänaseks kadunud.

Just järk-järgult kasvamine on Vetevoolu sõnul ettevõtluse pearetsept. Kui 2010. aastal said nad valmis uue tehase, tekkis ootus, et nüüd hakkab eksport mühinal kasvama, kuid kiiret lendu ei järgnenud. „Otse taevasse ei lähe ükski asi. Kui läheb, siis läheb lõhki. Tuleb teha samm-sammult," ütles Vetevool ja märkis, et praegu on neil soolas suurtehing Rootsi poeketiga, kes tunneb nende toodangu vastu elavat huvi.

172 inimesele tööd pakkuval Vetevoolul on lisaks mõned äripõhimõtted. Näiteks peab ta normaalseks 6 protsendist kasumit juhul, kui käive kasvab 15-20 protsenti. Sel juhul on võimalik ettevõtet edasi arendada.

Palgatõusust rääkides selgitas Vetevool, et üksinda ei suuda nad hüppelist palgatõusu pakkuda, kuigi on viimasel ajal korduvalt palku tõstnud. Küll aga pakkus ta välja toidutööstustele konsensusliku lahenduse. Vetevool tõi näiteks oma firma, kus palgakulu moodustab ligi 15% käibest. Tema sõnul lubaks 20% hinnatõus tõsta töötajate palku koguni 40%.

Vetevool tõi näite 150 000 euro põhjal. Kui käive on 150 000 eurot ja palgafond 15%, siis palgakulu on 22 500 eurot. Kui tõsta palku ja hindu 20% siis see tähendab, et palgafond tõuseks 15%-lt 18%-le ja ettevõtte käive samas kasvaks 150 000-lt eurolt 180 000-le. Nii oleks ettevõtte võit 27 000 eurot ning palka saaks tõsta rohkemgi, isegi 40 protsendi võrra. Vetevool kinnitas, et kui selline kokkulepe hinnatõusuks sünniks, tõstaks ta hoobilt ka palka.