Pooled on kokku leppinud, et tehingu hinda ei avalikustata.

Uued Coral Arenduse omanikud plaanivad laiendada sportimise võimalusi Rocca al Mare spordikeskuses.

"Oleme Tallinna kinnisvarasektoris juba aastaid otsinud objekte, mille asukoht ja profiil oleksid vastupidavad majanduse erinevates tsüklites. Peame Coral Arendust Tallinna üheks parimaks tennisekeskuseks nii selle asukoha kui pakutavate teenuste poolest," ütles Indrek Prants pressiteates.

Ettevõte plaanib Prantsi sõnul lähiaastatel Coralisse investeerida, et kaasajastada kogu spordikeskust.

Coral Arendus oli viimane Eesti ettevõtte Askembla Growth Fund-is. "Me oleme Eesti turul olnud aktiivsed investorid juba pikk aega. Meie esimene fond loodi 1996. aastal ja Growth Fund 2003. aastal. Selle aja jooksul oleme investeerinud ligikaudu 100 miljonit eurot kokku 25. ettevõttesse," ütles Askembla Growth Fund asutaja ja partner Christoffer Kurpatow.

"Viimased kümme investeerimise aastat on olnud eriti põnevad ning me oleme valmis ka edaspidi toetama keskmise suurusega Eesti ettevõtteid, kes vajavad laienemiseks kapitali," lisas ta.

Askembla Growth Fundi finantsnõustaja oli Redgate Capital ja juriidiline nõustaja advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene. Tehingut finantseeris Nordea Bank Finland Plc Eesti filiaal.

Coral Arendus OÜ on Rocca al Mare Spordikeskuse omanik, keskuse kogu pindala on 9800 ruutmeetrit. Suurimad rentnikud on MyFitness spordiklubi, Rocca al Mare Tennisekeskus, Sportland ning Amps.

Askembla Growth Fund väljus oma viimasest investeeringust Baltikumis. Viimase kaheteist kuu jooksul on fond müünud osalused Bauhofis, Starmanis, MyFitnessis, TD Baltics AS-is, Eesti Eine AS-is ja Klick Eesti AS.