Rohkem kui 107 000 000 eurot maksev palee asub Miami lähedal, Boca ja Fort Lauderdale vahel. Selles on 11 magamistuba ning 17 vannituba. Loomulikult asub krunt ranna ääres ning sellel on 141-meetrine oma rannariba.

Seda kõike on renoveeritud juba aastast 2009 ning valmis peaks kõik saama aastal 2015. Hiljuti hinnati krundi enda väärtus, milleks kujunes 40 miljonit dollarit. Arendaja on öelnud, et on ehitusele ja disainile kulutanud ligi 75 miljonit. Omanikuks on ehitusfirmat pidav Robert Pereira. Kinnisvaraagent ütles erinevatele meediakanalitele, et härra Pereira soovib krunti müüa, et saaks veeta rohkem aega oma äsja ostetud jahil.

Mida palee veel pakub? Selles on näiteks maailma esimene eraomanduses olev IMAXi kino, milles on üle 15-meetrine ekraan. Istuma mahud sa ise ning 17 sõpra. Majas on baar ja puhkeruum.  Krundil on sadamakai, mille äärde mahub vabalt kuni 152-meetrine jaht.

Maa alt võib leida 30le autole mõeldud garaaži, maja ees asub 418-ruutmeetrine bassein. Majas on 2 miljonit dollarit maksev marmorist trepp. Siin on ka üks presidendisviit, milles on privaatne bassein.

Maikuus müüdi Long Islandil maha 147 miljonit maksnud häärber, mis on seni USA ajaloo kalleim müüdud kinnisvaraobjekt. Loe täpsemalt siit.

Kuuldused on, et Vormel 1 isa Bernie Eccelstone'i tütar Petra on müümas oma Beverley Hillsi maja. See on kurikuulus „Spelling mansion" , mille naine kolme aasta eest 85 miljoniga ostis. Ta plaanib selle müüki paisata 150-miljonise hinnalipikuga. Müük ei ole aga veel ametlikult alanud.

Vaata fotosid 139 000 000 dollarit maksvast majast siit.