„Esialgsed tulemused on paljulubavad. Mustamäe Statoili paigaldatud pakiautomaat on osutunud klientide hulgas populaarseks,“ nentis Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel.

Arumeele sõnul on pilootprojekti eesmärgiks hinnata kasutajate huvi pakiautomaatide vastu teenindusjaamades. „Kui tulemused on head, saame järgmisel aastal laieneda oma pakiautomaatide võrgustikuga Statoili teenindusjaamadesse üle Eesti,“ selgitas Arumeel.

Statoili turundusdirektor Diana Veigel kinnitas, et Omniva pakiautomaadid sobivad suurepäraselt Statoili teenindusjaamades pakutavate teenuste nimistusse. „Pakiautomaadi teenuse lisandumisega meie teenindusjaamades on kiire elutempoga inimestel veel üks lihtne, mugav ja aega säästev lahendus oma igapäevatoimetuste tegemiseks“.

Omniva pakiautomaat asub Statoili teenindusjaamas Sõpruse puiestee 200b. Kokku on Omnival Baltikumis 194 pakiautomaati, millest 104 asuvad Eestis, 46 Lätis ja 44 Leedus. See teeb ettevõttest suurima pakiautomaaditeenust pakkuva ettevõtte Baltikumis.