Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on tegemist olulise täiendusega ettevõtte poolt juhitavale kinnisvaraportfellile.

“Tallinnas on suur nõudlus uute ja kvaliteetsete elamispindade järele. Kõige vähem on aga linnaosadest uusi korteriarendusi just Pirital. TOPi maa-alalt avaneb suurepärane Tallinna kilukarbivaade,” leidis ta.

"Promenaadil on olemas väga hea ühendus kesklinnaga. Igapäevaeluks vajalikud teenuspunktid ning sportimisvõimalused asuvad vaid jalutuskäigu kaugusel. Seetõttu on Tallinnas väga raske leida võrdväärseid kohti Pirita promenaadi arendusele," ütles Kuusk.

“Elamuarenduse raames viime läbi avaliku arhitektuurikonkursi eesmärgiga leida kinnistutele parim lahendus, mis sobib Pirita avalikku ruumi ja loodusesse ning sulandub ühte olemasolevate korterelamutega antud piirkonnas,” lisas ta.

Brave Capital ostis Tallinna Olümpiapurjespordikeskuselt kinnistu Regati puiesteel kogusuurusega 28 000 ruutmeetrit ja ehitusõigusega 25 000 ruutmeetrit, kuhu saab rajada üle 200 korteri. Tehingut nõustas Catella Corporate Finance. Tehinguväärtus on üle kümne miljoni euro.