Kihlvedu käis jäätise peale, selgitas Talvik Ärilehele. „Ta vaidlustas oma kaotuse ja peame jagama selle kahe peale, sest eraldi asja sellest ei tulnud (Talvik viitab jäälõhkuja Botnica juhtumile – toim), kuid liideti olemasoleva uurimisega,“ lisas ta.

Talvik möönab, et eks see kihlvedu üks paras naljalugu ole, kuid samas räägib üht-teist Seli kohta.

„Seli arvab, et prokuratuur ei käitu sõltumatult. Mina ütlesin, et asi on tõsine ja nad võtavad selle töösse ja mulle jäi sisuliselt õigus,“ jätkas ta. Talviku hinnangul on Seli positsioonist tunda teatavat solvumist prokuratuuri suunal, kuna süüdistused seoses olümpiakomiteele tehtud annetusega jäid jõusse ja tipnesid karistusega.

Talvik ei usu, et sõbramehelik käitumine Seliga kogu uurimiskomisjoni tööd prokuratuuri ees diskrediteeriks. „Ma saan väga paljude inimestega väga hästi läbi. See on normaalne elu. Ega ma pole mingi kuri onu, pealegi see oli puhas eravestlus ka,“ rääkis ta.

Uurimisraport hakkab valmima ning esimene mustand on juba valmis. Homme tuleb komisjoniga vestlema veel parvlaevaärimehe Vjatšeslav Leedo, kellelt uuritakse Tallinna Sadama kohta. „Süüdistused ministeeriumi ja muude institutsioonide suunas meid seekord ei huvita,“ täpsustas Talvik.

Lõplik uurimisraport peaks valmima lähinädalatel.