Vanalinna hoone puhul saab uus omanik niisiis arvestada kolme tugeva rentnikuga ehkki kuulutuse sõnastus ütleb justkui oleks müügis hotell ise:

„Müüa tegutsev hotell Tallinna vanalinnas. Meriton Old Town Garden Hotell asub Tallinna vanalinnas, kõigest paarisaja meetri kaugusel Tallinna Raekoja platsist. Hotellis on 50 numbrituba. Esimesel korrusel on väga populaarne kohvik Mademoiselle ning Restoran Trofe ning imeline sisehoov. GOP on ca. 300 000€ ," on kuulutuses kirjas. Tegelikkuses haldab sealset hotelli Meriton Family Estate OÜ. Seda veavad isa-poeg Aleksanrd ja Mihail Burõhh, kes on vastavalt Kofkini õepoeg ja õe pojapoeg.

Kusjuures Burõhhid koos Urmas Toomega (50%) on Cafe Mademoiselle OÜ omanikud. Restoran Trofe on hotelli toitlustuskoht.

2007. aastal läks hoone Tallinna linnalt üle OÜ Konga Invest kätte, mida omab 100 protsendiliselt Alexander Kofkin. Edasi liikus ta ühest Kofkini firmast teise, kuni jõudis 2017. aasta juulikuus Meriton Hotels AS bilanssi. See firma tegeleb lohiseva nimega Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hoteli majandamisega. Nüüd siis soovib Kofkin hoonest üldse lahti saada.

Aasta alguses selgus, et härra müüb ka oma Viimsis asuvat villakompleksi, kus asub muuseas ka Villa Mary hotell. Seda kuulutust vaata siit.

Alexander Kofkin on Šveitsi kodakondsusega ja seal riigis ka resideeruv ärimees, kes on eelkõige tuntud kui Edgar Savisaare lähedane sõber ja hotelliärimees. Ta on osaline ka Savisaare ümber käivas kohtusaagas, seda nii süüdistatava kui ka tunnistajana. Võib-olla on ka kohtuprotsess üks põhjustest, miks legendaarne ärimees oma vara Eestis müüb.