Miljardär Steve Wynn on viimasel ajal meediasse sattunud seksuaalsüüdistustega nagu paljud teised mehed. Ta on aga kunstiärimees, kes soovis hiljuti müüki paisata kolm väga vinget tööd. 1943. aasta Pablo Picasso autoportree Le Marin pidi oksjonile minema prognoositud müügihinnaga 70 miljonit dollarit. Wynni kunstimüügiga tegelev firma Sierra Fine Art LLC soovis müüa ka Picasso pika nimega maali „Femme au chat assise dans un fauteuil" ning Andy Warholi portreed Elvis Presleyst, mis pärineb aastast 1963. Ainsana müüdi viimane, sest teiste teostega juhtus midagi vahetult enne müüki. See ajas Wynni väga vihaseks. Mis siis juhtus?

Christie'se oksjonimajas juhtus imelik asi. Nimelt oli keegi pannud seina najale seisma pikendatava varrega värvirulli. Mingil imelikul viisil see libises ja kahjustas oma teel kalli maali lõuendit. „Pealtnägijas" kostuks nüüd Mihkel Kärmase lausealgus „aga mis eriti jahmatav...", sest selle kukkumise käigus sai kannatada ka teine Picasso maal.

Õnneks müüdi Warholi maal prognoositud 30 miljoni asemel 37 miljoniga, kuid Wynni advokaat Michael Kosnitzky sõnul on miljardär tulivihane, et oksjonimajas selline äpardus juhtus. Ei ole veel teada, mis maalidest saab. Loodetavasti on maalid varsti taas müügis.