Järgmisest nädalast liidu tegevjuhina ametisse astuv Mäeveer sõnas, et otsusele kandideerida TULI tegevjuhiks jõudis ta lähtuvalt varasemast kogemusest turundusvaldkonnas ja soovist koos liiduga midagi suuremat ja valdkonnaülest korda saata. "Arvan, et meie ühiseks eesmärgiks võiks olla Eesti kui turundusprofessionaalide maa kuvandi loomine. See aitaks agentuuridel siseneda uutele eksportturgudele sarnaselt nagu tehnoloogiaettevõtted saavad toetuda Eesti innovatsiooni ja e-lahenduste maa kuvandile."

Mäeveere sõnul on ettevõtete turundusjuhtidel üha suurenev roll kasvatada ettevõtet uutel turgudel ja jõuda selleni, et klientidel ei oleks tarvis igast uuest riigist eraldi uut agentuuri palgata. "Selleks on vaja rahvusvahelist kogemust ja siin saab TULI kindlasti abiks olla. Mina olen omakorda valmis vastu võtma kõik juhatuse julged ideed, need täide viima ja valdkonda edasi arendama," kinnitas ta.

Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogia erialal õppinud Mäeveer alustas turundusvaldkonnas töötamist Optimistis, olles vahepeal ka Barcelonas Gracia Arts Project'i PR-juht. Hilisem kogemus EMT-s võimaldas tal olla osa tiimist, kes lansseeris Telia bränd, ning jätkata oma karjääri Telias. Lisaks sellele on ta kaasasutanud uudse start-up'i Votemo, mis on loonud telekanalitele ja meediagruppidele vaataja kaasamise platvormi.

TULI juhatuse liige ja Optimisti juht Magnus Lužkov meenutas, et Mäeveer tuli otse ülikoolist projektijuhiks kiiresti arenevasse loovagentuuri, kus pidi kärmelt karastuma tähtaegade ja erinevate inimtüüpide tõmbetuules. "Võin öelda, et see, kes on agentuuris löönud läbi projektijuhina, saab elus kõigega hakkama. Kindlasti on Maariti tugevusteks turundusvaldkonna põhjalik tundmine, töökus ja meekonnatöö oskus. Tean, et teda võib usaldada," ütles ta.

Turundajate Liidu tegevjuhi kohalt lahkuv Signe Kõiv ütles, et tema eesmärgiks oli realiseerida juhatuse plaan võtta kurss agentuuride liidust kõiki turundajaid koondavaks liiduks. Vähem kui üheksa kuu jooksul kasvas liikmeskond ligi kahekordselt ja sellega koos ka liikmete tahe sektoriüleselt koos panustada haridusvaldkonda, tururegulatsiooni ning liidu tegemistesse.

23. mail toimunud koosoleku järgselt jätkavad TULI juhatuses suhtekorraldusagentuuri Dalton juht Ivo Kallasmaa, loovagentuuri Optimist Creative loovjuht Magnus Lužkov ja digimeedia agentuuri MIXD juht Patrik Kupenko. Ka üritusturundusagentuur Jolos on jätkuvalt TULI juhatuses esindatud, aga seekord uue inimese näol, kelleks on loovjuht Martin Rauam. Uus liige juhatuses on loovagentuuri Imagine\TBWA juht Helen Roonet. Esmakordselt on juhatuses esindatud ka turundusjuhid - Katre Uibomäe (Omniva) ja Taivi Koitla (Viru Keskus).