500 000. külalise pileti keskusesse ostis täna kella 13 paiku tegelikult pereisa Andrus Kold, kes tõi kogupere meelelahutuskeskusesse oma poja Kaspari (8) ja naabrite lapsed Angelina (11) ning Atsi (8). Kõik lapsed on keskuses sagedased külalised — kui Kaspar on seitsmendat, siis Ats enda väitel lausa kahekümnendat korda.

Kasparit ja tema sõpru, kes vihmase ilma tõttu otsustasid ka täna Keilast Tallinna sõita, premeeriti väärika auhinnaga. Nad saavad aasta jooksul tasuta külastada Skywheel of Tallinn vaateratast, batuudi- ja mängukeskust Super Skyparki ja teaduskeskust SkyLab.

"Eks me arvasime, et vaateratta ja kogupere meelelahutuskeskuse vastu on suur huvi, aga ausalt öeldes ei lootnud me selle maagilise verstaposti ületamist nii vara. Oluline on ju seejuures märkida, et meie meelelahutuskeskus — batuudialad, ronimislinnakud, sünnipäevatoad — olid juba avatud aasta algusest, kuid meie suurim magnet, vaateratas, avati alles 11. aprillil ehk vaid viis kuud tagasi," märkis Super Skyparki eestvedaja Alar Kajari.

"Suur tänu kõigile meie sõpradele, külalistele ja partneritele, kes on meie keskusest teinud Eesti kõige populaarsema pere- ja turismiatraktsiooni. Teeme kõik selleks, et teie ootuseid ka edaspidi täita," lubas Kajari.

T1 Mall of Tallinna tegevjuht ja Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor sõnas, et huvitavaid ajaveetmise võimalusi luuakse veelgi juurde.

Kui arvesse võtta avalikest allikastest leiduvad 2018. aasta andmed, siis on Super Skypark kõige külastatum piletiga pere- ja turismiatraktsioon Eestis. Terve möödunud aasta jooksul külastas Kunstimuuseumi erinevaid näituseid Eestis üle 440 000 inimese, Tallinna loomaaeda 430 000 inimest, teaduskeskust AHHAA 220 000 inimest, lennusadamat 200 000 inimest ja Tallinna teletorni ligi 160 000 inimest.

Tänase seisuga on Super Skyparki ja Skywheel of Tallinna külastanud 45 360 väliskülalist, mida on seejuures arvestama hakatud alles 11. aprillist ehk vaateratta avamisest. "See tähendab, et vähem kui poole aastaga oleme me suutnud täita lubaduse, mille me andsime vaateratta projekti Euroopa Regionaalarengu Fondist 1,44 miljoni euroga toetanud EAS-ile. Nimelt oli selle toetuse eeldus, et Super Skypark tõstab Eesti kui sihtkoha mainet pereturistide hulgas ja meelitab aastas Tallinna vähemalt 45 tuhat turisti," lisas Kajari.