Esmaspäeval, 16. märtsil opereerib Silja Europa liinil tavapärase graafiku alusel, kuid tänaõhtusele viimasele väljumisele Helsingist kell 18.30 lubatakse vaid üheotsapiletiga reisijad, kes pöörduvad tagasi Tallinna.

Alates 17. märtsist jääb Silja Europa seisma Tallinna sadamasse, kuni edasise informatsioonini Tallink Grupilt. Samas jätkub meretransport Eesti ja Soome vahel tagamaks eestlastele koju tagasi saamise võimalus läbi Soome ning tagamaks naaberriikides elavate inimeste koju suundumine läbi Eesti transiidikoridori.

Jätkub ka kaubavedu Eesti ja Soome ning Eesti ja Rootsi vahel. Alates 17. märtsist ei võta Muuga-Vuosaari liinil opereeriv laev Sea Wind pardale reisijaid, jätkub vaid kaubavedu. Kaubavedu Läti ja Rootsi ning Läti ja Soome vahel toimub läbi Eesti, eeldusel, et Eesti ja Läti vaheline maismaapiir jääb avatuks.

Täpsem informatsioon Eesti ja Soome vahel alates 17. märtsist opereerivate laevade mahtude ja graafikute osas selgub lähipäevil ning ettevõte jagab sellekohast informatsiooni viivitamatult. Tallink soovitab reisijatel jälgida ettevõtte veebilehti ning sotsiaalmeediakanaleid ajakohase info saamiseks. Tallink võtab ühendust kõikide klientidega, keda praegused reisigraafikute muudatused puudutavad.

Tallink Grupp andis täna pealelõunal täiendavalt teada, et peatab alates 18. märtsist ajutiselt Tallink City hotelli, Tallink Spa & Conference hotelli ja Tallink Hotel Riga opereerimise.

Tallink Express hotell Tallinnas jätkab opereerimist ning kliendid, kellel on kehtivad broneeringud grupi teistesse Tallinna hotellidesse, Tallink City ning Tallink Spa & Conference hotellidesse, majutatakse Tallink Express hotelli.

Tallink Express hotell on valmis vastu võtma ning majutama ka teiste Tallinna hotellide kliente, kelle majutus on tühistatud hotelli ajutise sulgemise tõttu. Tallink City, Tallink Spa & Conference ja Tallink Riga hotellide opereerimine on peatatud kuni Tallink Grupp annab teada hotellide taasavamisest. Tallink Hotels võtab ühendust klientidega, keda see muudatus mõjutab, esimesel võimalusel.