„Pärast peaaegu kaheksat aastat on minu jaoks aeg mõelda oma elule pärast Wise'i,“ ütles Briers oma avalduses.

„Mõned teist ehk teavad, et aasta aega tagasi pöördusin ma Wise'i tööle tagasi peale kohutavat õnnetust, kus jäin bussi rataste alla, seda silmas pidades suunan ma oma fookuse täielikuks taastumiseks,“ märkis ta. Ettevõte alustab koheselt uue finantsjuhi otsimist.

Briersi jalgrattaõnnetus toimus 2022. aasta veebruaris, peale mida astus ta finantsjuhi kohalt ajutiselt tagasi. Teda asendas mullu veebruari ja märtsi vahel Kingsley Kemish.

Wise'i aktsia on Londoni börsil langenud täna üle 4% 5,7 naelani. Alates 2023. aasta algusest on aktsia kerkinud ligi 2%.

Mai alguses teatas Wise'i asutaja ja juht Kristo Käärmann, et asub sügisel mõneks ajaks ettevõtte juhtimisest kõrvale. Wise pakub kõigile töötajatele lisaks iga-aastasele puhkusele ka pärast nelja aastat ettevõttes tasustatud puhkust, mida Käärmann varasemalt kasutanud ei olnud. Käärmann kirjutas Wise'i blogis, et tänaseks on jõutud kaugele, kuid lähiaastatel plaanitakse kasvada veelgi suuremaks ja kiiremaks ning seega on tuleb praegu pausi võtmine õigel ajal, et laadida end „raketi järgmiseks etapiks.“