Eurodes kerkis Nvidia aktsia mais ligi 40%, olles sellega ülekaalukalt suurim tõusja ennustusmängu valikute seas. Järgnesid USA tehnoloogiasektori raskekaallased nagu Tesla ja Netflix, vastavalt ligi 28% ja 23% tõusuga. Võrdluseks: Tallinna börsiindeks langes mais 0,4%.

Maikuu Börsiennustuse edetabelis tähendas see, et esikümnest leiab ainult Nvidia aktsiale panustajad ning TOP 40 positsioonide seas on ainult USA tehnoloogiasektori panused. Alles 42. koha panuste seast leiab ühe Enefit Greeni aktsia, mille kõrval on veel Nvidia ning Amazon. Mais kergitasid enda portfelli pea 54% ennustajatest.

Börsiennustus 2023

Kvartalimängu võidab see, kes kvartali jooksul enim kasumit teenib. Iga kvartali alguses saad uued panused teha või jätkata automaatselt samade valikutega.

  • Iga kvartal saab suurima kasumiga mängija auhinnaks 150€ kätte.

  • Peavõidu 1000€ kätte saab see, kes kõikide kvartalite peale kokku suurima kasumi teenis.

  • Kokku on seega võimalik aasta jooksul võita kuni 1600€.

Võistlus käib samas terve kvartali võidu peale ning peaauhinna võidab see, kes kõigi kvartalite lõikes kõige suurema kasumi kokku saab. Kas ühele aktsiale panustamisest piisab ning kas selleks saab tähelendu teinud Nvidia, saab veel näha.

Näiteks veel aprillikuus olid esikohal Meta aktsiale panustajad ning esimese kvartali võidu koos koos 150 eurose auhinnarahaga võitis kristlipp enda panusega Tesla aktsiale.

Veel kuu aega ootamist ning juuli alguses on uuesti võimalik enda valikuid muuta või siis seniste valikutega jätkata.