Lidli teatel on Euroopa tele- ja veebikanalitesse jõudnud ettevõtte tänavune jõulureklaam, milles näeb ka mitmeid kohti Tallinnas. „Lidli tänavune südamlik pühadeklipp jõuab ekraanidele näiteks nii Hispaanias, Itaalias Suurbritannias kui ka meile märksa lähemal asuvates riikides nagu Poolas või Taanis,“ ütles Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Klipis nähtavas jõululoos leiab tegevus aset välja mõeldud linnas, kuid tähelepanelik vaataja võib mõnes kaadris ära tunda näiteks Tallinna südalinnas asuva Roosikrantsi tänava ning siin-seal vilksab läbi ka mõni ajalooline puitmaja, mis on omane Tallinna kesklinnale ja seda ümbritsevatele asumitele.

Seppeli sõnul saab jõuluvideo keskse tegelase iga eestimaalane endale ka koju viia, sest sel pühadeperioodil on Lidl Eesti kauplustes müügil pesukarud, mille müügitulust tehakse annetus heategevusfondile Minu Unistuste Päev.

„Seekordse heategevusliku kampaania puhul on kõigil võimalik teha ühe ostuga rõõmsamaks mitu inimest. Ühel poolt on pühadeteemalise pesukaru soe kingitus mõnele armsale inimesele ja samas läheb iga pesukaru ostult 2 eurot heategevusfondi Minu Unistuste Päev toetuseks,“ märkis Seppel. Kuigi jaekett toetab erinevaid heategevusprojekte aastaringselt, on just jõulude ajal teistele andmine eriti fookuses.

Heategevusfond Minu Unistuste Päev teeb teoks raskelt ja krooniliselt haigete laste unistusi, et toetada nende ravi läbi positiivsete emotsioonide. „Iga kogutud euro on tähtis, kuid oluline on ka inimeste teadlikkus meie tegevusest,“ sõnas heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegevjuht Margarita Ingel. Heategevuslikud pesukarud on saadaval kõikides Lidli poodides üle Eesti ja need maksavad 5,99 eurot.

Lidli heategevuslikud pesukarud on müügil jaeketi 13 kaupluses üle Eesti.

Saksa odavkett Lidl kuulub Schwarzi jaemüügikontserni, mille peakontor asub Neckarsulmis. Tegu on ühe suurima toidupoodide ketiga nii Saksamaal kui mujal Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12200 kauplust ja enam kui 220 logistikakeskust 31 riigis.

Lidl Eesti asutati 2018. aastal. Ettevõte avas oma esimesed kaheksa kauplust Eestis 2022. aasta märtsis. Hetkel on Lidlil 13 kauplust kuues linnas üle Eesti. 2023. aastal sai Lidl Eesti ka rahvusvaheliselt tunnustatud parima tööandja Top Employer tiitli.