Aktsia kohta teeb see 0,35 eurot, mis tänase 4,54 eurose aktsiahinna pealt teeks tootluseks ligi 7,7%. Väljamakse viiakse läbi fondiemissiooni ja järgneva etapina aktsiakapitali vähendamise teel.

Väljamakse kavatsusest teatas ettevõte varasemalt koos mulluse aasta tulemustega.

Aktsionäridel on võimalus hääletada fondiemissiooni ja muude aktsionäride koosoleku päevakorrapunktide üle kuni 19. aprillini. Aktsionäride nimekiri, kellel on õigus osaleda fondiemissioonis, fikseeritakse 22. aprilli seisuga. Aktsiatega seotud õiguste muutumise päev (ex-date) on 19.04.2024 ehk alates sellest päevast aktsiaid ostes ei ole väljamakseks enam õigust.

Grupi 2024. aasta I kvartali auditeerimata konsolideeritud müügitulu kasvas eelmise aastaga võrreldes 23% ja oli kokku €4,03 miljonit eurot. Tänavuse kvartali tulemustes kajastub ka 156 000 euro eest müügitulu mullu omandatud platvormist Voog.

TextMagicu SMS-platvormil jätkas aktiivsete kasutajate arv ja saadetud sms-de arv langust, kuid keskmine müügitulu kasutaja kohta (ARPU) kerkis 52%.

2024. aasta esimeses kvartalis vähenes saadetud SMS-de maht 7% võrreldes eelmise aastaga, ent see näitab taastumist võrreldes varasemate kvartalite suuremate langustega (2023. aasta IV kvartal: -13%; III kvartal: -23%). Jätkuvalt on peamisteks vähenemise põhjusteks USA regulatsioonid, mis piiravad registreerimata reklaamkampaaniate mass-sõnumite saatmist ning klientide finantsolukord ja hinnatundlikkus, märgib ettevõte.