Aastal 2000 hõiskas United Motors välja Paldiski maanteele BMW uue esinduse rajamise. Ehituse maksumuseks kujunes 40 miljonit krooni. „BMW Grupi tegevus saab Eestis uue hoo - uus firma, uus nimi ja uus müügikeskus loovad eeldused jõuliseks arenguks,“ ütles toonane United Motorsi juhataja Kaljo Karilaid. 2017. aastal müüs ettevõte esinduse ettevõttele Inchcape, kes sealse tegutsemise üle võttis. BMW esindus on Paldiski maanteel tegutsenud seega juba 24 aastat.

Nüüd võib esindust oodata ees uued tuuled. Nimelt plaanib sealne maaomanik Belmot Estonia ehitada BWM esinduse asemele hoopiski 22korruselise äri- ja elamumaa. Tänaseks on linnavolikogule saadetud detailplaneeringu ning keskkonnamõju strateegiline hindamise eelnõu.

Detailplaneeringu dokumendist leiab väite, et uus hoone tooks piirkonnale parema turvatunde, suurendaks haljastust ja toetaks üleüldiselt kogu piirkonna arengut.

Omanik kavandab alale ka jalgrataste parkimiskohad. Samuti on krundile ette nähtud väikeses mahus maapealseid lühiajaliseks parkimiseks mõeldud parkimiskohad taksodele ja kulleritele. Parkimine on lahendatud valdavalt hoone mahus nii maa-alusel parkimiskorrusel kui ka maapealses parkimismajas.