Artiklis „Eestlase kiri Küproselt: Eesti eluga võib lõunasaarel hüvasti jätta" kirjutas Aab, et kui oled harjunud Eesti e-eluga, siis Küprosel võid sellega hüvasti jätta. Oleksid nagu Nõukogude ajas tagasi. Ainult inimesed on teised - sõbralikud, päikeselised ja heatahtlikud.

Loetavuselt teise koha hõivas Harry Tuule sulest ilmunud Ärilehe kommentaar „Päästeinglist venelanna taltsutab Eestis Rootsi suurpanku". Artikkel rääkis vene päritolu investorist Natalia Levinast, kes on pärast kriisi päästnud Rootsi laenukoormast rida Eesti ettevõtjaid, kelle hulgas näiteks Pjotr Sedin, Toomas Luman ja Arco Vara aktsionärid.

Kolmanda koha üle käis tihe rebimine. Peagu võrdselt loeti kahte artiklit. Üheks neist Heido Vitsuri arvamusartikkel, kes tänavu jaanuaris prognoosis Eestile kiiret hinnatõusu. LHV majandusanalüütik Heido Vitsur oli veendunud, et eelolevatel aastatel kujuneb inflatsiooni tase nii Euroopas kui ka Eestis suhteliselt kõrgeks.

Samas ei jäänud kaugele ka teine Ärilehe kommentaar, mis järgnes Sportlandi müügile Sports Directile. Artiklis „Briti miljardär päästis Eesti firma, panga ja kaubanduse" kirjutas Harry Tuul, kuidas Briti rikkuselt 15. mehe, Mike Ashley suuromanduses oleva ja eestlaste seas ülipopulaarse Sports Directi otsusest Balti turule laiende näivad olevat võitnud kõik osapooled.