51-aastane Raivo Susi juhitava lennundustehnika hoolduse ja remondiga tegeleva Aerohoolduse 2014. aasta käive vähenes veerandi võrra 658 578 eurole. Puhaskasum kahanes aastaga 33%, 79 916 eurole.

Põhiliselt Eestis lennundusega tegelevate väikeettevõtete ja Prantsusmaa, Norra, Luksemburgi ja Slovakkia lennundusfirmade teenindamisega tegeleva ettevõtte palgal oli 2014. aasta lõpus 11 inimest. Ettevõte kuulub 100% Raivo Susile.

Tuntud on ta lennukite vahendamisega tegeleva ettevõtte Musket poolest, mille pärast oli ettevõte politsei ja tolli avaliku ja salajase jälgimise all, kirjutas 2001. aastal Äripäev. Võimud kartsid, et mõni lennukmark võidakse müüa džunglisõdadesse.Venemaalt Euroopasse suunduvad lennukid pandi kokku Tallinna lennujaama lähedal, USAsse müüdud lennukid rändasid edasi konteinerites, kirjutas leht. See ettevõte kuulub 100% Raivo Susile. Toondast lugu saab lugeda siit.

Raivo Susi on juhatuse liige 20-aastase kogemusega autovaruosade hulgimüügirirmas S. V. Ärigrupp, mida paremini tuntakse Laki tänav 7 asuva Laki Auto nimelise kauplus-lao järgi. Ettevõttel on ka esindus Tartus. Ettevõtte 2014. aasta käive oli 1,9 miljonit eurot. Laoruumide väljaehitamine tõi tol aastal kaasa 57 445 eurose kahjumi.

Lisaks on ta juhatuse liige ka Lakilennukis kui ka ettevõttes Lakipropa.