Iga-aastane, tänavu juba kuueteistkümnes TARGI on mastaapne ettevõtmine, mis liidab meeleolukaks tervikuks auto- ja mototööstuse uudistele pühendatud messi ning masinate võimete piire kompava ja adrenaliinirohke moto-show.

Eesti remonditöökodade omanikud, lukksepad ja varuosade müüjad uudistasid Varssavi Rahvusstaadioni territooriumile püstitatud 20 000 ruutmeetri suurusel messialal väljapanekuid ja suhtlesid silmast silma tootjatega, kes tutvustasid neile kõige uuemaid sõidu- ja veoautosid, mootorrattaid, nende varuosi ja tarvikuid ning tööriistu ja töökodade sisustust.

Reisi korraldanud Inter Cars Eesti eestvedamisel vaadati üle ka Euroopas autotööstuse valdkonnas ainulaadne paik, Inter Carsi uus logistikakeskus. Sealsel 40 000-ruutmeetrisel täisautomatiseeritud laopinnal komplekteeritakse ja väljastatakse päevas üle poole miljoni ühiku tellitud kaupa. Tellimusi aitab koostada keskusesse paigaldatud 11 kilomeetri pikkune konveierisüsteem, millega saab tutvust teha allpool olevast videost.

Poola messikülastuse kõrval on ettevõte korraldanud oma usinamatele klientidele traditsioonilisi suusareise Itaaliasse ning puhkusereise Kuubale, Balile ja Singapuri. Kuhu viib järgmine Inter Carsi preemiareis, seda peab uurima ise.

Kes on Eesti turul üha jõulisemalt toimetav Inter Cars?
Inter Cars SA on suurim sõidu-, paki- ja veoautode varuosade maaletooja Kesk- ja Ida-Euroopas. Ettevõte pakub ka laias valikus erinevate sõidukite varusoi, rehve ning lisavarustust ja professionaalidele mõeldud remonditöökodade sisustust.


Inter Cars on paari tegutsemise aasta jooksul avanud oma esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas. Toodetega saab tutvuda kodulehel www.intercars.ee ja esindustes. Kokku teenindab Eesti autohuvilisi juba viis Inter Cars Eesti esindust. Kaupu tarnitakse üle kogu riigi ja huvi korral leiab endale lähima Inter Cars Eesti
.
Jaga
Kommentaarid