Mullu kirjutas Ärileht eestimaise Tavid AS kohta eduloo artikli, kus on kirjas, et tegu on 210 miljoni eurose käibega suurfirmaga, kus töötajaid kõigest 231. Seega pole üllatav, et neile pakutakse väärikat tasu.

Talendipanga Fontese lehel leiab töökuulutuse, kus kireva kirjeldusega antakse mõista, et Tavid AS-i otsitakse digiturunduse spetsialisti, kes võiks vallutada ja luua uued digiturunduse seadused. Võrdluseks tuuakse Newton ja Einstein, sinna juurde ka kuulsuse tipul olevad ettevõtted Tesla ja Amazon.

Olulise märkusena tuuakse esile info, et kandidaadil ei tohi olla kõrgharidust turunduses või kui on, siis ta peab tõestama end kastist välja mõtlemisega.

Kuulutus on järgmine:

Tavid AS töökuulutus

Tavid ootab enda tiimiga liituma:

AMBITSIOONIKAT INFOVIRTUOOSI* - TEABE EDASTAMISE EINSTEINI

Oma Einsteinile pakume:

  • Töökeskkonda, mis on võrreldav Suur Hadronite Põrgutiga, mitte 1915 aasta ETH Zürich'i füüsikalaboriga
  • Tähendusrikast ning huvitavat tööd professionaalses võtmes ning innovatiivset ja dünaamilist õhustikku, kus Sinu kolleegid on Sinu jaoks pigem sõbrad, kui töökaaslased
  • TÖÖTASU ALATES 50 000 EUROST AASTAS
  • Võimalust alustada oma karjääri ettevõttes, kus meie kogemuste ja vahendite ning Sinu loovuse Kohtumisest saab otsustav tõuge Sinu katkematuks arenguks
  • Põhjalikke teadmisi finantsmaailma toimimise tegelikkusest

Oluline: EI TOHI olla kõrgharidust turunduses, vastasel juhul pead olema valmis tõestama, et Su meel on vaba peavoolu ajupesust.

Samuti ei oota ettevõte, et kandidaat saadaks neile klassikalise CV:

Kandideerimiseks ei pea Sa koostama klassikalist CV'd. Väljenda oma huvi konto loomisega ja kandideerimisega Fontese Talendipanga keskkonnas (seda vajame GDPR'i reeglitega kooskõlas olemiseks ja Sinuga ühenduse võtmiseks). Kandideerimisel lisa oma äranägemise järgi ennast tutvustav info formaadis, mida soovid tööandjale kuvada - olgu see siis link, portfoolio, video vms. Eesmärk võiks olla oma loovuse demonstratsioon.

Tavid ASi rajas 1991. aastal Alar Tamming, pannes nii aluse kogu Tavidi kontsernile. Veerandsaja aastaga on Tavid kujunenud Põhja-Euroopa üheks suurimaks väärismetallidega kauplejaks, mis tegutseb 10 riigis ning omab üle 30 kontori.