Booking.com lehel on Rally Estonia nädalavahetuseks ehk 15.18. juuliks Tartumaale näiteks viieliikmelisele seltskonnale pakkuda veel vaid 29 majutuspaika. Hinnad kolmepäevaseks majutuseks algavad alates 524 eurost ning lõppevad 11 463 euro juures.

11 463 euro eest saab aga kõige rohkem kuus inimest majutuse võtta Kakumetsa külas, Tartu maakonnas asuvas Saunamajas.

Kakumetsa saunamaja.

524 euro eest pakutakse viieliikmelisele seltskonnale Padakõrve külas, Tartu maakonnas majutuskohta Kargaja Kuke Saun & Kämpingus.

Kargaja Kuke Saun & Kämping

Ka Rally Estonia ise vahendab majutusteenuse pakkujate kuulutusi. Maju rohkem kui neljale inimesele võib Rally Estonia kodulehelt 15.17. juuliks leida 50 kanti. Odavaim neist on kümme eurot päev maksev vana talumaja Valga vallas. Kalleima hinnaga pakutakse Tartu kesklinnas majutust 9,999 euro eest, majas on kokku viis ühetoalist, kaks kahetoalist ja üks suur kolmetoaline sviit.

Eelmisel aasta juulis kirjutas Ekspress, et 2020. aasta septembris toimunud Rally Estonia ajaks pidid majutuse otsijaid paar kuud enne kalleima majutuskoha eest lausa 3500 eurot/öö välja käima. Samas leidus nädal enne rallisündmust nii kallimaid kui ka odavamaid ööbimiskohti, kus küsiti näiteks kuueliikmelist seltskonda majutava maja eest üle 4000 euro, aga leidus ka alla 100 euro maksvaid majutuskohti.

Selleaastast Rally Estoniat sõidetakse 15.18. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi, Kambja, Peipsiääre ja Mustvee teedel.