Hääl sõnas, et Krulli kvartali puhul on tegemist perspektiivika, kuid tema ajaloo tõttu suure muinsuskaitseliste väljakutsetega arendusega.

Investeerimisettevõtte Notorious soov on investeerida ja arendada välja linnaruumi muutvad jätkusuutlikud ja unikaalsed kinnisvaraarendused, millel on laiem positiivne mõju Eesti linnaalade arengule. "Kinnisvara on meie jaoks laiem mõiste kui ainult hoone suure linnaku arendamine võimaldab luua terviku, kus on ühendatud paindlikud ja innovatiivsed tingimused töötamiseks, elamiseks ja vaba aja veetmiseks," ütles ettevõtja ja Notorious OÜ omanik Taavet Hinrikus.

Krulli kvartalit 2018. aastal tutvustades öeldi, et sinna on plaanis rajada 1200–1300 korterit, büroo- ja äripindu ning 120-kohaline lasteaed. Tänaseni seal ehitus alanud ei ole.

Ka varasemalt on Hinrikus oma ettevõttega Notorious OÜ ostnud osaluse Heiti Hääle käest. Nimelt kirjutas Äripäev juulis, et Wise'i kaasasutaja ostis ära suure osa tulevasest Paljassaare megaarendusest. Äripäeva Infopanga andmetel müüs Infortar oma neljaprotsendilise osaluse Hääle ettevõttele Kasperwiki Laevaomanikud OÜ. Viimane aga müüs nüüd 17 protsenti oma osalusest Hinrikuse Notoriousele. Hinrikusele kuulub seega napilt suurim tükk Boltonist. Häälele jäi 15 protsenti ettevõttest.