1. Korralik palk. Lidlis saab iga täiskohaga töötaja üle 1000-eurost töötasu. Täispalka maksame esimesest tööpäevast ehk ka siis, kui alles õpid meie juures ametit. Lisaks garanteerime sulle iga-aastase palgatõusu! Loe lähemalt meie tasustamispõhimõtetest siit.
  2. Sina otsustad, kui palju tööd teed. Meie juures võid töötada täiskoormusega või valida osalise, 30- või 20-tunnise töönädala. Vahetuse pikkus on Lidlis 8 tundi – nii jääb sul piisavalt aega pere, hobide või õpingute jaoks.
  3. Lidl hoolib sinu tervisest. Alates esimesest tööpäevast pakume sulle lisaks haigekassale ka tervisekindlustust, mis katab näiteks ka hambaravi, eriarstide vastuvõtu või hoopis füsioteraapia.
  4. Meil on kõige kaasaegsem töökeskkond ja töövahendid. Kõik meie poed on uhiuued ja moodsaima sisustusega! Anname sulle kõik tööks vajaliku – alates töövormi juurde kuuluvatest teksapükstest ja lõpetades tehnikaga, millega kolleegidega vahetuse jooksul ühendust pidada.
  5. Töö Lidli kaupluses on väga mitmekülgne. Lidli poes täidavad kõik meeskonna liikmed ülesandeid vaheldumisi. Nii on töö ise huvitavam, sa õpid palju rohkem ja saad ka karjääriredelil kiiresti edasi liikuda.


Lidl on Euroopa suurim jaekett – meie rahvusvahelises meeskonnas töötab kokku üle 341 000 inimese ja just sina saad olla üks nendest, kes avab esimesena Lidli uksed Eestis. Loe lähemalt tööst Lidlis meie karjäärilehel pood.lidl.ee ja liitu meie meeskonnaga Tallinnas, Tartus, Pärnus või Narvas!

Liitu kohe, sest meiega koos saad teha ajalugu ja olla osa Lidli avamisest Eestis!

Jaga
Kommentaarid