Harold Hammil on varandust 16,1 miljardi dollari eest. Kohus otsustas, et sellest 972 miljonit peab ta loovutama oma eksnaisele. Hammile on see aga hea otsus, sest ohus oli suur osa talle kuuluva firma aktsiatest. Mehele kuulub nimelt 68% Continental Resources'i aktsiatest. Naine nõudis 25-30 protsenti sellest endale, kuid sai vaid 4%.

Hamm pääses enda loodud ettevõtte suurosaluse kaotamisest selle tõttu, et tema kaitsjad suutsid kohust veenda, et mees oli ettevõtte hing, ilma kelleta ei oleks Continental Industries midagi. „Ta oli laeva kapten," iseloomustas teda üks tunnistaja.

„Ehkki miljard dollarit ei ole üldse väike summa, lahkusid Hamm ja tema advokaadid kohtusaalist teadmisega, et nad on saavutanud suure võidu," ütles lahutustega tegelev advokaat Seymour J. Reisman.

Miljardäri eksabikaasa lootis saada 25-30% ettevõttest, mis oleks tähendanud rahalises väärtuses 4,25 kuni 5,1 miljardit.

Harold Hammi advokaat ütles, et ettevõte oli mehel olemas juba enne abiellumist. Ta lisas, et Hamm ei pea oma vara müüma hakkama, ta saab eksnaisele maksmisega niisamagi hakkama. See ei hakka kuidagi mõjutama mehe firma tegemisi.

Niisiis saab naine pärast 26 aastat abielu esmalt 323 miljonit dollarit selle aasta lõpuks ning siis igal kuul 7 miljonit, kuni määratud summa on tasutud. Sue Ann sai endale ka paari 4,7 miljonile dollarile hinnatud kodu, 15-miljonilise rantšo ning kõik seal olevad koduloomad, välja arvatud kaks hobust „Star" ja „Uno". Need peab Harold kolme päeva jooksul ära viima.

Mees sai paari 750 000 dollarilise kodu Branson Missouris, 10-miljonilise jahi. Kohtuniku arvutuste kohaselt sai mees abielu ajal soetatud vara kokku 1,9 miljardi võrra enam kui ta naine.

„Viimasel hetkel nõudis mees, et talle määratakse kindlad perekonna fotod, mõned raamatud, relvad, kivimite kogu ning tema tööriistad," on kirjas lahutuspaberites. Kohus jättis vaid kivimite kogu Haroldile määramata, jättes selle naisele.

Eksperdid on kindlad, et naisel tasub kohtuotsus edasi kaevata, sest mängus on miljardid dollarid. Rob Barber, Sue Anni advokaat kaalubki seda, nentides siiski, et sellistel puhkudel otsuse edasi kaebamine ei ole USA kohtupraktikas tavaline.